Mucha pa Mucha

Week van de Prematuur

Op 17 november viert de wereld de Dag van de Prematuur. In verschillende landen worden die dag gebouwen en bruggen paars gekleurd en zijn er activiteiten om aandacht te vragen voor te vroeg geboren kinderen (prematuren).

De stichting Mucha pa Mucha wil in de week van 13-17 november ook alle prematuren op Curaçao op een bijzonder manier in het zonnetje zetten. Op informatieavonden voor geïnteresseerden, en bijeenkomsten voor ouders met te vroeg geboren kinderen, zal het premature kind alle aandacht krijgen die het verdient.

Op 13, 14 en 15 november zal tijdens voorlichtingsavonden uitgebreide informatie gegeven worden aan iedereen die geïnteresseerd is in wat het betekent om te vroeg geboren te zijn; voor het kind, maar ook zeker voor de ouders! Gedurende deze drie avonden zullen gedurende 2,5 uur verschillende specialisten in de zorg, maar ook ervaringsdeskundigen (ouders!) aan het woord komen over de ontwikkeling van een prematuur geboren baby, de risico's en complicaties, en met name over de zorg(en) die dit geeft voor hun ouders.

Op alle avonden is iedereen van harte welkom. Het is gratis, dus komt allen!

Tegelijk met deze uitnodiging ontvangt u het programma en verdere gegevens voor 13-15 november aanstaande.

Met vriendelijke groet, mede namens,


Misha Rosalia
secretaris
Fundashon Mucha pa Mucha

Meindert Manshande
voorzitter
Fundashon Mucha pa Mucha

 

Prematurenweek 2017