Evenementen

Fundraisingsproject Mucha pa Mucha zaterdag 9 juni 2018

Willemstad, 19:10

Geachte heer, mevrouw,

Op 14 juni a.s. begint het WK Voetbal in Rusland. Zoals u weet doet Nederland niet mee.
Maar Curaçao wel! Sterker nog, het WK Voetbal start op Curaçao!
Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert Fundashon Mucha pa Mucha een uniek fundraisingsevenement waarbij de kinderen van Curaçao zelf een voetbaltoernooi spelen in de originele voetbalshirts van landen van het WK Voetbal 2018.
Zo wordt op Curaçao aandacht geschonken aan het WK Voetbal, wordt sport bij kinderen gestimuleerd en wordt tegelijkertijd geld ingezameld voor stichting Mucha pa Mucha.
Welk land wint het WK op Curaçao? Duitsland? Colombia? Of toch Brazilië?

Stichting Mucha pa Mucha, werd in 2014 opgericht door medewerkers van de kinderafdeling van het St Elisabeth Hospitaal (SEHOS).
Door middel van fundraisings en donaties wordt geld opgehaald om moderne apparaten en materiaal te kopen voor de kinderafdeling, zodat de zorg voor zieke kinderen nòg kindervriendelijker wordt.
U vindt alle informatie over onze stichting op www.muchapamucha.com.

Wij proberen met onze stichting kinderen bewust te maken van het feit dat er ook zieke kinderen zijn, en daarom vragen we aan gezonde kinderen mee te werken aan fundraisings-evenementen voor de zieke kinderen in het SEHOS.
Zo hebben eerder gezonde kinderen voor zieke kinderen gezwommen (baantjes getrokken voor geld) in het Bennie Leito-zwembad: "Mucha ta landa pa Mucha".
Nu gaan gezonde kinderen dus voetballen voor zieke kinderen: "Mucha pa Mucha ta bai Mundial"!

Op zaterdag 9 juni a.s. vindt het evenement plaats van 9:00 tot 18:00 uur. De toegang is slechts ANG 2,= per persoon.Op het voetbalveld van de FFK (naast het SDK-stadion in Brievengat) zullen 16 voor deze gelegenheid samengestelde voetbalteams een toernooi spelen in de originele voetbalshirts van de landen van het WK. De kinderen van 8 tot 11 jaar spelen normaal bij de bekende voetbalteams van Curaçao (U9 en U11).

Op de dag is er uiteraard eten en drinken, zijn er activiteiten voor kinderen, en er zal een veiling en een loterij zijn waarbij interessante producten kunnen worden verkregen van onze sponsors. Ondertussen ziet het publiek een unieke voetbalcompetitie die misschien wel spannender wordt dan het echte WK!

Alle opbrengsten van de dag gaan rechtstreeks naar onze stichting. Meer informatie vindt u op onze website en vooral de komende dagen op onze Facebooksite.

Voor vragen zijn wij te allen tijde bereikbaar.


Met vriendelijke groet, Mede namens,            


Misha Rosalia
secretaris
tel: (+5999) 525 8656
Meindert Manshande
voorzitter
tel: (+5999) 511 2602Fundashon Mucha pa Mucha, p/a Seru Loraweg 223, Curaçao

Mucha pa Mucha ta bai Mundial!

Save the date: Op zaterdag 9 juni 2018 gaat Mucha pa Mucha Mundial!


Op 14 juni a.s. begint het WK Voetbal in Rusland. Hoewel Nederland niet meedoet, leeft het WK op Curaçao enorm! Iedereen heeft wel zo zijn voorkeur voor de winnaar: Wordt het Brazilië, Portugal, of Colombia?

Fundashon Mucha pa Mucha, gaat hier graag met de kinderen van Curaçao aandacht aan schenken door op zaterdag 9 juni 2018 een voetbaltoernooi te organiseren: Mucha pa Mucha ta bai Mundial! Mucha pa Mucha probeert kinderen bewust te maken van het feit dat er ook zieke kinderen zijn, en daarom vragen we aan gezonde kinderen mee te werken aan fundraisings-evenementen voor de zieke kinderen in het SEHOS. Zo hebben eerder gezonde kinderen voor zieke kinderen gezwommen (baantjes getrokken voor geld) in het Bennie Leito-zwembad: "Mucha ta landa pa Mucha". Zie verder onder 'Evenementen'. Nu gaan gezonde kinderen voetballen voor zieke kinderen:

"Mucha pa Mucha ta bai Mundial"!

Op zaterdag 9 juni a.s. wordt op Curaçao op één dag het WK Voetbal 2018 nagebootst: Op het voetbalveld van de FFK zullen 16 voor deze gelegenheid samengestelde teams een voetbaltoernooi spelen in T-shirts met de kleuren van de landen van het WK. Professionele scheidsrechters en de bestaande voetbalteams van Curaçao zullen voor Mucha pa Mucha een competitie met elkaar aangaan. Wie wint er van de Curaçaose kinderen op ons "pre-WK"? Duitsland? Brazilië? Of toch Curaçao?

Komt allen kijken hoe de kinderen voetballen voor het goede doel! Verschillende sponsors zullen op deze dag bijdragen, en u kunt dit ook! Er zal een kleine entreeprijs gevraagd worden voor dit mini-WK, en het staat u vrij om meer te doneren.

Voor de bezoekende kinderen zijn er naast het kijken naar voetbal leuke activiteiten rondom het veld. Ook is er uiteraard genoeg te eten en te drinken. Voor de volwassenen is er een spannend toernooi te zien, en halverwege de dag zal er een unieke veiling zijn, waarbij alle opbrengsten rechtstreeks naar Mucha pa Mucha gaat.

Houd deze website, maar vooral Facebook, in de gaten voor het laatste nieuws!

We hopen u op 9 juni a.s. te ontmoeten tijdens dit unieke evenment. Allemaal in het belang van het promoten van sport en beweging bij kinderen, en ter ondersteuning van nòg betere, kindvriendelijke zorg op de kinderafdeling van het SEHOS!Kijk hier voor evenementen die in het verleden zijn gehouden.